租房买房买生意上iU91
楼主: yangmei

请问,montreal有几家college有护士课程读?

[复制链接]   [推荐给好友]
我准备申请DAWSON的护理,但名额已满,就连HEALTH SCIENCE都排到明年了,想问各位如果读HEALTH 课程是否可以转到NURCING?DAWSON的语言课程如何申请?

To sparrow :

我想申请明年DAWSON的Nursing,有一些问题想向您请教,能告知您的EMAIL吗?
hazhengxin@hotmail.com

有护士经历的人也可以去私人医院做。不要文凭,
我已听到好几个例子了。有的还没有护士经历。但语言要好些。
可以去试试。

Who could tell me how I can get the health certificate and immunization record? Thanks!

To:YuMing and Capri

I am applying for Prerequsitie courses
of Medicine Major as well as  for nursing major  in Ontario and Quebec.Oh, i am a newcomer ,only 20 days.  :p  
I will move in and out from Ottawa to Maple Grove each week till i get the admission from any U of Ontario or Quebec.Now i am in Maple Grove.  wink  
This afternoon i called  YuMing at yr home number.
But y are  out.  
I am going to call y around 6;00pm to 7;00pm tonight.
Capri,are y studying in Ottawa U.  :confused:  

have fun,all  

有读蒙大法文护士专业的吗?请问法文入学考试难吗?都考啥?谁有护士预选课的书包括普通化学,有机化学,生物细胞与同一性,生物起源与多样性。谢谢大家帮忙。

谁知道这四科一学期能读下来吗
请高手指点。谢谢!

To kiki&coby,

I am also interested in this course. Could you plese send me some information.
My e-mail : bryancui@citiz.net

Thank you very much!

请教各位,在上海有几年甲等医院护士经验,大专,如需在MONTREAL找护理工作,是一定要读书还是可以直接工作?需要什么证书,该如何获取?如果一定要读书,有没有推荐的专业和学校呢?谢谢!

to kiki&coby:
你好!
直到今天才看到这个帖子,所以今天才请你EMAIL有关护士
的那篇文章发给我,不知是不是太晚?
我的EMAIL:  cathy_han2003@yahoo.ca
多谢!