租房买房买生意上iU91

[寻找] 蒙特利尔有中国人开的新东方补习班吗

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
Rt
请个位大虾帮忙~~~如有知道的请给电话或者地址什么的~~~

万分感谢!
就在concordia那边
1645对面

do not waster money

Best way to learn English is:

1) find a english girl friend, learning English in bed
2) buy a bottle of beer in a bar for a old man (lady), he or she can talk to you for a whole day.
2) read newspapers.

新东方现在由Tony执教,他的课很值得一上。他是Mcgill应用语言学的博士,有多年的英语教学经验。

As I said

Do not waste your money.

Milkwu

我也打算报读该学校,能否告知我一些新东方的信息。有效果吗?非常感谢。

I never take any english courses

As I posted already, there are many ways to learn real english. Do not spend money to learn english.

这对我来说太难了,我想大多数同胞都如此。谢谢。

去新东方上课的人,都是在寻求一种心里安慰。
数数《蒙城华人报》上新东方公布的考上250的人数有多少就知道了,还有就是问问他们化了多长时间在新东方学习。