租房买房买生意上iU91

[手机] 想办一个应急手机,打911就可以,请问用哪种便宜

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
准备去卡尔加里,从美国走,想办一个付费的手机,没事应该不用,万一有事打个911或者拖车公司就可以了,请问怎么办卡最便宜,我自己有个从国内带的三频手机

谢谢指教

your choice

One of my friend is selling Fido prepaid SIM card,

Automatic access to U.S Roaming with prepaid service.
balance  ~ 150$
expired  28/Dec/2007

May be good for you, since any call in US costs 2.5$/min, and in Canada 30c/min, plus airtime 30c/min.

Send email to  sizuer@hotmail.com if you want, then you can negotiate the price......

BTW, if you only call 911, any phone should work without SIM card.

p.s, I have one new Rogers SIM card, not active yet, 25$+tax, you could active with Prepaid service. 20$ for you.

去买张Fido的新SIM卡,30元左右,开通prepaid有25元话费,应急用足够了。

感谢两位朋友的建议,请sizu朋友pm下电话好吗,如果需要我会和您联系,谢谢

check your pm

check your pm

随便花10-20元买一个

二手手机,不用SIM卡,在北美打911,不收费.我有一个闲置手机,10刀卖给你要不要?