租房买房买生意上iU91

爱的代价 -- 给一个心爱的小女孩

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
还记得年少时的梦吗?
像朵永远不凋零的花
陪我经过了风吹雨打
看世事无常
看沧桑变化
那些为爱所付出的代价
是永远都难忘的啊
所有真心的痴心的话永在我心中
虽然没有他
走吧,走吧
人总要学着自己长大
走吧,走吧
人生难免经历苦痛挣扎
走吧,走吧
为自己的心找一个家
也曾伤心落泪
也曾黯然心碎
这是爱的代价
也许我偶尔还是会想他
偶尔难免会惦记着他
就当他是个老朋友啊
也让我心疼
也让我牵挂
那些为爱而付出的代价
是永远都难忘的啊
所有真心的痴心的话永在我心中
虽然没有他

<embed src="http://132.205.102.185/mailtest/pickup/love price.mp3" width=400 height=40 controls=ControlPanel loop=true autostart=true volume=100 type=audio/x-pn-realaudio-plugin Initfn=load-types mime-types=mime.types >
S.V.P.  :rolleyes:

I have a precious memory also and I have been very cherish for that.However,life is going on.......         

I hope that everyone living in the world could be happy,and very happy in life.It is good to recall something that had happened in before,however,we should believe in that there are nice life is waiting for us also.
to be happy everyday......   :p   wink   :rolleyes:

三  八 流 眼 累 ! 听 起 来 最 开 心 的 一 件 事 ! 开 心 极 了 !

这首歌又把我带到了年少时的校园时代,实在有太多的美好回忆了;真的很感动!

忍不住流泪了,这也是我上卡拉OK最愿意唱的歌,在他乡异地,怀念过去的每一分

请问你有OK带吗? 我想唱这首歌.谢谢!

谢谢你的歌,很感动.

刻骨铭心

不意味着  永垂不朽

Move On

橙子

北京
God is a DJ, you select the music on your list.