租房买房买生意上iU91

怎样找到房客的新地址?

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
:frown: 请教:
我的房客的在旧LEASE还有1个月到期,新LEASE已自动RENEW的情况下,突然找各种理由要强行搬出(他说先搬去他哥家)。 我一定要去告他。但如果他不申请新的电话号码, 我怎样才能找到他的新地址呢?(我有他的车牌号)
多谢!
去问房租委员会

房东说自动RENEW就RENEW?

Post by beibei
:frown: 请教:
我的房客的在旧LEASE还有1个月到期,新LEASE已自动RENEW的情况下,突然找各种理由要强行搬出(他说先搬去他哥家)。 我一定要去告他。但如果他不申请新的电话号码, 我怎样才能找到他的新地址呢?(我有他的车牌号)
多谢!
如果,你要是不愿意RENEW呢?
是不是彼此都要有个提起通知的时间?

是的,如果你不继续住了,你要提前三个月通知房东。

tracing agency

go to see TRACING AGENCY. But you have to pay. In my opinion, if your tenent has no job, forget it because you have to spend nearly $1000CND and get nothing. If your tenent works, you can get what he/she owe you, but you still have to sepend that much money. In my experience, this tenant is a good one. If I were you, I would forget him/her. If you want more information, you may call me @283-9419 day time. Good luck!

房客如果不提前通知房东不租了,就算自动renew.

Wuti, please tell us how do you know the fees is about 1000 CAD?

Thank you!