租房买房买生意上iU91

各位知道哪有疏通下水管道的服务吗?急!急!

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
我的咖啡店的洗碗槽的下水管道堵了,不知哪里有提供疏通服务的,而且我想以后定期请人清洗,防范于未然。请有经验或知情的朋友给点意见,多谢啦!:eek!: :eek!:
Usually, there is a graise box, and you have to clean regularly. You have to call plomber for help, and it could find from Yellow Page. But have to make sure before to let them start to work for you, otherwise it could cost you a fortune.
) q/ B/ W6 ]8 R" X7 |5 }1 X 1 I$ e: R$ U  a5 d5 ~+ ^: D
Good luck.
  a- k4 p: D5 L: M- A/ \( C) I: x - H. |0 @' D3 W6 F  R
Post by 10G
1 e4 Y  m" K; s: @2 q  z 我的咖啡店的洗碗槽的下水管道堵了,不知哪里有提供疏通服务的,而且我想以后定期请人清洗,防范于未然。请有经验或知情的朋友给点意见,多谢啦!:eek!: :eek!:

谢啦!潘兄。

谢啦!潘兄。已经修好了。自己想办法的,没花什么钱。以后可得注意保养了。