租房买房买生意上iU91

[联谊] quebec 的美麗風景相

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
可以用來做 wallpaper. 有 1024x768 size - click original icon, 800x600 size - click large icon.

取完之後, 請留些 comment, 好嗎?

還有, 如果反應理想, 日後會放更多, 本人有2-3萬幅相
温馨提示
本站接到网友举报,有人发布招聘(保姆管家、助理文秘、中文教师等)、交友和送宠物等信息,目标主要是针对女士行骗。为了增加欺骗力度,有的招聘中留了本地电话号码,那些电话号码实际上都是虚拟号码,其实他们人不在本地。建议大家提高警惕,不要随意提供个人信息并与对方纠缠,谨防“杀猪盘”。
5060 跟 5040 都是差不多, 唔錯呀, 不是 slr, 只是 dc, 我只想指出,現在買dc 可能不是很好, 因為digital slr 快會很降價, 到時才買dc會更平宜呀.

其實自己比較喜歡用 olympus, 因為用過 canon g-1機, 已經叫做半專業機, 但是仍然爆色嚴重, 出哂紫邊,可能係我技術不好. 不過, 用olypmus, 就沒有以上情形出現了.

你可以email 給我: dorime328@yahoo.com

5040喺DSLR?
我睇中既喺5060哦!唔喺DSLR。我而傢仲用唔到哽高。
5060已經足夠我
我睇Dpreview上對5050評價好高,5060除對焦速度提高,好似其他沒乜提高
但是我驚它有紫邊
妳有冇畱意5060?

己經回覆到你的email了, 正如在email 上指出, 自己會等 digital slr 降價, 因為slr 的功能真是比普通的dc 好, 但是digital slr現仍然貴. olypmus 5040, 都不錯, 好像是8x, 而且沒有image stablizer, 但就改用 sd memory, 唔係再是 smart media.

我髮現Olmpuso既5060幾好!
有冇用過?點樣?我覺得好似比Nikon5400仲好,喺唔喺

吾该先
我的Email:jdmg@163.com;吾該髮一個妳DEmail到我信箱

吾該妳喺邊度來蒙城o既?
Ps我都研究過一排,不過水平我兩個就差唔多
而傢打算去香港買個好D既DC,我喺數碼生活版問左好多問題,基本定G3、5400同埋G5

當我用ps時, 多數都是用 brightness, level, sharpness, 和color, 其他的built-in和plug-in, 都唔識得用呀, 還需要其他高人指點啊.

你現在還在廣州, 遲多數月來加, 非常好呀, 那就請你留下你的 email. 當你來到時, 或許我可以給你一點資料.

唔錯啦
攝影不一定要追求器材,要靠自己D審美同埋思攷
請教一下,妳平時用Ps都調整D乜野?level,contrast,brightness,Sharpen,仲有乜野?
我而傢仲嚮廣州,羅左Visa冇幾久,遲幾個月Landing
到時帶埋我去睇靚風景哦

不是呀... 只是業餘玩玩吧, 憑我這點兒功力, 好難係平面行業混飯吃呀!

我來了很久了, 別人會叫我做老華僑, 那麼, 你最近有否回國內? 真是十分想念國內啊呀

早已經全部肽嗮啦
妳o既攝影水平同埋PS功底確實好好
喺唔喺搞平麵呢行o既
幾時到蒙城o既