租房买房买生意上iU91
楼主: rox

想请教uqam语言学校的同学

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主

各位的报名费已经交了吗?

各位的报名费已经交了吗?听说要先交报名费,才会安排考试?有的人已经交支票连报名表交了。

不过需要递交的资料清单里好像没有报名费啊???

请问到底应该怎么做呢??

:confused: 请有经验的大侠指点。

没有回音

:p UP,UP,UP,

目前不需要交任何费用吗?

谢谢12345678的回答,就是说目前除了递表以外,不需要交任何费用,对吗?最后确认一下,考试费在考试当天交,注册费在考试结果出来后交,对吗?

关于你的“,<魁省居住证明表>没有,怎么办??”的问题,我不懂回答,所以我帮不了忙。
对了,截至日期不是10月11日吗? 你怎么现在还没有递表呢? 推迟了吗?

有其他大侠可以帮忙的吗?

等待答复

顶一下。。。

希望有答复。。。

有什么考试的消息吗?

请问各位大侠,有什么考试的消息吗,请指点指点。

Anything About The Exam

PLEASE, IF SOMEONE KNOW ANYTHING ABOUT THE ARRANGEMENT OF THE EXAM, COPY THE SHORTCUT HERE TO KEEP US INFORMED.

I VISITED THE WEBSITE OF UQAM, BUT I JUST COULD NOT FIND THE UPDATE INFORMATION.

THANK YOU FOR YOUR HELP.:p

Merci!

THANK YOU hero001, I HAVE FOUND MY NAME ON THE LIST THANKS TO YOU INFORMATION。

receive the admission letter

I just received the admission letter <FALICITATIONS>from UQAM yesterday informing me to do something. Actually I do not quite understand what I need to do next. I am not sure if every one has received it or it is the same letter for all of us.:confused:

For me I am the one taking the exam on 13, November. After the test , the lady at the inscrition counter has counted me in at level 4.

Does some one here has similar experience.

Can someone please tell me what I should do next. :p

Thank you for your information.

yes, can somebody please give me some idea.

谢谢绿宝石的答复。

我想读这个程度,只不过信里面写的东西我不是很明白, 我不知道我下一步还需要做什么,但我估计其实没有什么再要做的了,等他要我交学费就可以的了。

谢谢绿宝石,不过我不明白你的字体为什么打那么大,好像有点气势汹汹的样子,而且,不好意思说一句,你写的英语很多语法和拼写错误,要加把劲啊。:wink: