租房买房买生意上iU91
楼主: 淡然

想学网球的朋友请进

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主

Mr.Zuang?

I played with one good play named Mr. Zuang yesterday at Monk. He has very precise control of each ball, very heavy top spin and versitle techniques.

I don`t know whether he were you or not.

He is really good.

Richard

I am a fan of tennis only.

Post by 淡然
不知道你说的是不是中国人,如果打得好的话,我应该认识的,是姓庄吗?那你的水平如何呢?

He is Chinese. 是姓庄.

I don`t know how I play though I wish I could play better. Two years ago, Knight gave me some instruction. Later, a tennis buddy of Waijie and Sam during the winter. Always hanging around at Monk, many friends know me there, whether Chinese or ...

What a pity, I thought he were you. I am hesitate to level myself. Like I played against him that day, I felt quite happy that I was still good. Even he was better. :-)

come on.

Post by 淡然
哦,那你可以问他,他认识我的,他的球感不错,只是动作上还有些问题,有提高的空间。

Alright. Wish he could see this post too.

Will you play indoor during winter? If you look for somebody go together, call (514)991-8248 for Richard.

Thx.

怎么称呼^

Post by olindadia
我号称3-3。5是怕高手看不上,不来打。不用管它评级,相互交流,然后一起有个伴打球就很好。

如果在3.0 到3.5 之间, 道是一个好伴.

你离MONK球场近吗^ 每天早上我可以打一个小时. 一个夏天下来, 我希望大家能接近3.5 到4.0

共同进步.

RICHARD

不知庄明还在不在蒙城^

Post by olindadia
richard, 你好!  叫我olinda 好了.  我住的离MONK不算太远,看了以前的贴子,知道你是个好手. 能和你打是我的荣幸,咱们就不来这套客气话了,打球是正事. 可惜我上午都出去,下午4,5点钟以后行吗?

有一个黎巴嫩的老球伴约我打球. 他年轻的时候拿过他们国家的什么冠军. 但他今年70有1. 削球还是他的第一摋手锏, 很难对付.

上个球季最后一场球是我们一起打的. 如果阿庄你还没搬, 给我来个电话吧!

Olinda, 我目前的工作时间是10:30am-7:30pm; 即使夏季时间调整也要接小家伙; 如果不介意, 我可以每天晚上8:00到球场, 活动到天黑; 或是周末再约了.

well, it will rain throughout the whole week indeed.

十来岁就有5.0到5.5, 羡慕!

Post by 半壶酒
三尺冰冻,非一日之寒。那些小孩的水平在5。0到5。5。不知道是什么样的教练在指导他们。他们每周5天练习,网球加体能。

昨天没闲着,太阳出来了就约人去打球,打了一个半小时网球,紧接着又打了一个半小时乒乓球,今天到处酸痛。

三年前, 我在场边看费徳勒和魁省的第一排名练球, 还有幸帮小费捡了一个球.

当时只是感慨中国人身体素质实在差太远!

张德培是90年代的技术派, 过时了.

进入2000年以后, 还没有哪个亚洲人能在前十挺住. 那个泰国小哥也是流星一个.

网球单打对身体素质要求更高. 郑洁她们的单打成绩还没有超过以前的日本选手, 只能选双打作为突破点, 不过成绩还是值得网球迷骄傲的.

可能是单打的奖金比较吸引人吧!

I don't have a video camera but ...

http://www.rogerscupmen.com/1/en/multimedia/video.asp

Enjoy, he is the man.

But I still like Sampras more.