租房买房买生意上iU91

欧洲游

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
十二月份欧洲游,法国,意大利,西班牙均可,有兴趣者,请PM
I want to go but the tickets are very expensive unless you know where we can get cheaper tickets

Post by BAIXIAN
十二月份欧洲游,法国,意大利,西班牙均可,有兴趣者,请PM
Post by trade6868
I want to go but the tickets are very expensive unless you know where we can get cheaper tickets
这帖还生效吗?请问你们是想12月中去还是下旬呢?
花光用光,身体健康!

这时候去不是个好季节啊,欧洲还是夏天好,现在到处也都很荒凉,不过这三地方我都去过,而且是backpacker,或者可以给你提供一些咨讯。

谢谢你的建议。很有兴趣分享你的backpack经验。Thanks
Post by bbcow
这时候去不是个好季节啊,欧洲还是夏天好,现在到处也都很荒凉,不过这三地方我都去过,而且是backpacker,或者可以给你提供一些咨讯。

We are planning a back-packing Europe trip for this summer too. Love to hear your stories.