租房买房买生意上iU91
楼主: ratse

[联谊] 有爱打篮球的MM吗?

[复制链接]   [推荐给好友]
楼下的PLMM:你投篮好准呀,我们打球不分谁技术好谁技术不好的啦。

呵呵,你也还没睡啊?大家都是夜猫哦。 :p
[URL=\"http://www.mint.ca/store/buy/silver_coins-cat120006\"][/URL]
温馨提示
本站接到网友举报,有人发布招聘(保姆管家、助理文秘、中文教师等)、交友和送宠物等信息,目标主要是针对女士行骗。为了增加欺骗力度,有的招聘中留了本地电话号码,那些电话号码实际上都是虚拟号码,其实他们人不在本地。建议大家提高警惕,不要随意提供个人信息并与对方纠缠,谨防“杀猪盘”。

欢迎男生 吗?哭

No free access to McGill GYM :-(
but I have the membership!Ha :-)

It was my pleasure to meet all of you last night at the gym.  You girls are very good B.Ball player, Keep it up !!!

About the gym,We still have B.ball next week. there are two schedule which is either start at 6.30pm or 8.30 pm, I will find out & let you girls soon the time schedule.

这几天考试~~~~
放假了和你们一起玩~~~~

Just know you are talking about sport, can I join the team? I like playing, but I don't know much basketball; Is it too late? tel : 450-4732470 yang

希望有更多的女生可以一起来玩啊~~~~ 其实我是很喜欢看篮球飞人啊,很希望自己有一天可以很酷酷地打篮球呢,可惜我知道梦想永远都只会是梦想,至少对我来说是的@____@ 如果有空的话就再叫我吧, 就算不打, 我帮你们打气好了。 kate, 你是哪一个呀?

It's Kate. 因为申请太晚,喜欢的名字都被占用了,只能随便写一个了. By the way, 很佩服你的45度角投篮, 有点流川枫的味道.先预定你下周五晚上6:30--10:30的时间.

MMAC will have the BBQ gathering next Saturday from 12.00 noon to 3 pm at Angrignon Part.
MMAC member is free of charge, non member $5.each.
berger, hot dog, steak......softball, freezebee and many more. every one is welcome.

how about YMCA members??