租房买房买生意上iU91
楼主: 星火

想报新东方GMAT全日制班,有兴趣的朋友交流一下

[复制链接]   [推荐给好友]
GOOD LUCK EVERYONE!
NO MATTER WHAT YOUR GOAL IS, JUST DO IT AND CONCENTREATE ON IT. THEN YOU WILL GET IT.
LET US DO IT.

I cannot agree with you more!

How many new words did you memorize today? Tell us your progress from time to time. It's tbe first step to GMAT.

Just go ahead!
Post by 星火
GOOD LUCK EVERYONE!
NO MATTER WHAT YOUR GOAL IS, JUST DO IT AND CONCENTREATE ON IT. THEN YOU WILL GET IT.
LET US DO IT.

GAMT TEST MATTERIAL IS AVAILABLE

I have everything  from XINDONGFANG school MOntreal for the GMAT test because I was a student there two years ago. If it could help please letl me  know your phone number in private message. It is free.

My experience in GMAT Montreal

I think that the GMAT teachers in Montreal New Oriental are very good. I took their course a while ago, and got a high score. Both teachers are graduates from McGill MBA program. Their GMATs are very high, especially one of which is 750+, 99% percentile in the world. Moreover, they are very good at teaching you how to get a high GMAT score. They have a very effective Grammar, Writing, Reading stories to tell you. I once took the same GMAT course in Beijing NewOriental, but the quality there is not very good. Especially, for grammar part in Gmat, the important part in GMAT, Montreal is much better than Beijing.  You can try to listen one course, and they do not charge you for this trial in Montreal New Oriental. I believe that you will like them.

想考试就赶紧报名吧

目前montreal明年2月份之前的考试位置已经满了。

高分都不是报班学的, 不要迷信什么新东方。 自己学也能高分。就是看你对gmat了解程度。

明年1月要改题这个是圈内人都知道的事情,新东方的 新题还没有出来那。你打算什么时候考?

有空可以交流一下。 看看别人是怎么考gmat的http://www.chasedream.com/show.aspx?id=1526&cid=39

Post by 蒙城小吃
I have everything from XINDONGFANG school MOntreal for the GMAT test because I was a student there two years ago. If it could help please letl me know your phone number in private message. It is free.

can I have them? wisnu2001@yahoo.com

thank you

抱歉,这两天我家的高速网断了,没有及时回帖,见谅。
我已经报了新东方的这个班,现正在紧张的学习中。单词背了3天,今天才找到点感觉,看来以前惰性十足,现在逼上梁山反倒好了。
我没有上过亚斯以外的任何考试辅导班,所以无法比较优劣。但是,师傅领进门,修行在个人,方向明确了,剩下的就是自己的事情了,祝大家英语水平蒸蒸日上。

i am snoopy

take me as an examle, i have study in new oriental school for a long time. i know GMAT is a difficult test. however i think if you try your best to do it, you will pass it one day later. but if you are not patient enough, you will never and ever enter MBA. i hope every body could working harder.
we will meet later. please remember i am snoopy.

时间真快,偶然又看我以前我发的帖子,已经两个多月了。

这期间很多朋友给我打电话或者发邮件,探讨或询问有关mba的事情,这也让我受益良多,谢谢各位。
这两个月可以说是我大学毕业后最为艰难的两个月,我彷徨过,我痛苦过,甚至想放弃。因为GMAT的难度超过了我的预期,并且这么多年没有学习,记忆力和集中精神的能力都有很大的下降,但是经过春节期间的彷徨,我似乎突然间有了顿悟的感觉,因而又站到了冲向GMAT考试的前沿,并且更清醒地认识了——别无选择。
如果从金钱的角度讲,这几个月我损失了几千块钱(包括打工的损失和年终的所谓分红,我连EI都没有申请,算上这一块,恐怕得一万多了),我不后悔,我后悔的是这一年多不应该打工,让我损失了时间,实际上也损失了金钱,更损失了做人的尊严。好在我及时清醒,没有进一步陷入追逐眼前利益的短视行为中。
在新东方的班,我不仅仅学到了知识,我感到更重要的是深入到那种气氛中,一种学习的氛围,一种同道者的竞争与鼓舞,一种蓬勃向上的精神,他一点点荡去了三年以来在蒙城养成的懒散习惯,改变了朋友间弥漫的找工作难,生活难诸如种种的压抑的心态,也许这就是所谓的精神吧。
有人认为应该正视现实,应该学实用的比如TRAINING之类,不要考虑过去的背景,我尊重这些朋友的选择,我也曾这么想过,因此走了2年多的弯路,但是看到周围学历高的毕业拿到了高工资,学职业培训的也就拿到了10几块钱,工作并不像想象的那么难找。我真相信了有什么样的学历拿什么样的钱,这个社会是公平的,我很难再相信博士找不到工作去刷盘子,去开杂货店,这固然有社会的原因,但更重要的,是个人的心态和适应社会的能力。纵然满腹学识,连用英语问个路都需要打遍草稿的博士,工作难找也不是空穴来风。
春天来了,万象更新,祝各位狗年进步。

说得极是,同意!很想跟你交割朋友,sonnyfan@163.com

时间真快,偶然又看我以前我发的帖子,已经两个多月了。

这期间很多朋友给我打电话或者发邮件,探讨或询问有关mba的事情,这也让我受益良多,谢谢各位。
这两个月可以说是我大学毕业后最为艰难的两个月,我彷徨过,我痛苦过,甚至想放弃。因为GMAT的难度超过了我的预期,并且这么多年没有学习,记忆力和集中精神的能力都有很大的下降,但是经过春节期间的彷徨,我似乎突然间有了顿悟的感觉,因而又站到了冲向GMAT考试的前沿,并且更清醒地认识了——别无选择。
如果从金钱的角度讲,这几个月我损失了几千块钱(包括打工的损失和年终的所谓分红,我连EI都没有申请,算上这一块,恐怕得一万多了),我不后悔,我后悔的是这一年多不应该打工,让我损失了时间,实际上也损失了金钱,更损失了做人的尊严。好在我及时清醒,没有进一步陷入追逐眼前利益的短视行为中。
在新东方的班,我不仅仅学到了知识,我感到更重要的是深入到那种气氛中,一种学习的氛围,一种同道者的竞争与鼓舞,一种蓬勃向上的精神,他一点点荡去了三年以来在蒙城养成的懒散习惯,改变了朋友间弥漫的找工作难,生活难诸如种种的压抑的心态,也许这就是所谓的精神吧。
有人认为应该正视现实,应该学实用的比如TRAINING之类,不要考虑过去的背景,我尊重这些朋友的选择,我也曾这么想过,因此走了2年多的弯路,但是看到周围学历高的毕业拿到了高工资,学职业培训的也就拿到了10几块钱,工作并不像想象的那么难找。我真相信了有什么样的学历拿什么样的钱,这个社会是公平的,我很难再相信博士找不到工作去刷盘子,去开杂货店,这固然有社会的原因,但更重要的,是个人的心态和适应社会的能力。纵然满腹学识,连用英语问个路都需要打遍草稿的博士,工作难找也不是空穴来风。
春天来了,万象更新,祝各位狗年进步。
<!-- / message -->