租房买房买生意上iU91
楼主: luckyboy

[入籍] 公民入籍-补充材料

[复制链接]   [推荐给好友]
什么是居住证明?如果没有LEASE, 怎么办?

don't know, but wish you good luck, maybe just bring all the original stuff as the photocopies you sent, only reason that you need to face the judge , my guess, is he or she did not believe the copies were true, all you gonna do is convince the judge that you not only been in canada for 3 out of 4 years, also  have a very stong tie to canada,  just my guess, anyway, good luck!!!!!!!!!!! and please keep us informed, because somday, perhaps i will face the day like this. thank you , and good luck again!!!!
Post by henri
I'm the same cas as u guys. I provided complementry documents and wait for more than 1 year.  I was called today to meet the judge Friday. Who has this experience of this kind of interview? What i shall prepare?

HENRI, 请问你是什么时候考试和要求补材料的? 我是在05年4月考试的,同年5月底补完材料至今也有一年了. 你被通知见JUDGE是打电话给你的吗? 有信通知吗? 因为我现在人在国内有事要处理,如果是电话通知的话,我得赶紧办完事回MONTREAL等电话. 另外,是提前多长时间通知你的? 最后,见完JUDGE后请告诉一下是什么情况? ANYWAY, ALL THE BEST!

儿子在国内多住了一年半,近期想申请入籍,儿子的表格中有一项"在加国外居住超过六个月"一项不知如何填写?是否会影响入籍进程?望过来人告知,不胜感激!

看来我不是唯一的,只是没想到要等一年

Post by genie
HENRI, 请问你是什么时候考试和要求补材料的? 我是在05年4月考试的,同年5月底补完材料至今也有一年了. 你被通知见JUDGE是打电话给你的吗? 有信通知吗? 因为我现在人在国内有事要处理,如果是电话通知的话,我得赶紧办完事回MONTREAL等电话. 另外,是提前多长时间通知你的? 最后,见完JUDGE后请告诉一下是什么情况? ANYWAY, ALL THE BEST!

hi, 我是今年1月初通过入籍考试的,本来当天要宣誓,结果法官有事未来,让回去等消息,结果等来一纸补充材料。我于今年1月26号把材料补齐,可是到现在没有任何信息。

我现在在国内,有6个月的身孕,我担心她通知我面试时,我没法上飞机了。再接下来也难,我不可能带着我新生孩子专门回加拿大去面试和等待 宣誓阿??万一面试后又出状况,还不能宣誓入籍怎么办?

我需要给他们写信写传真说明什么,这样有用吗?

HI, 我05年9月写过一封信去问,给我回信说收到我的补充材料了,让我等, 'NEED A FEW MONTHS', 就等到今天了... 还没有通知呢...我将7月份回去等和再去信问还要等多久?

你干嘛不回MTL等和 顺便待产呢?

they did that on purpose!!!!!!!!, they just keep you waiting and waiting, because they can not find a reason to fail you, but they know you will move back to china, therefore, just let you wait, till you feel frustrated and even give up.  they know time is precious which we don;t have here, they use time to kill us,but we have nothing to do to kill the time! this is called"钻法律空子"  算了,  见鬼去吧!!!!!!!
Post by mamamiya
hi, 我是今年1月初通过入籍考试的,本来当天要宣誓,结果法官有事未来,让回去等消息,结果等来一纸补充材料。我于今年1月26号把材料补齐,可是到现在没有任何信息。

我现在在国内,有6个月的身孕,我担心她通知我面试时,我没法上飞机了。再接下来也难,我不可能带着我新生孩子专门回加拿大去面试和等待 宣誓阿??万一面试后又出状况,还不能宣誓入籍怎么办?

劝你don;t write to them, useless, or even worse,just let it be.
Post by mamamiya

公民入籍有消息了吗?

Post by genie
HI, 我05年9月写过一封信去问,给我回信说收到我的补充材料了,让我等, 'NEED A FEW MONTHS', 就等到今天了... 还没有通知呢...我将7月份回去等和再去信问还要等多久?

你干嘛不回MTL等和 顺便待产呢?

公民入籍有消息了吗?你现在也在国内吗?我的msn: ooops_jade@htmail.com
[email="ooops_jade@hotmail.com"][/email]
有空聊聊进展。

HENRI, 你去见JUDGE结果如何?