租房买房买生意上iU91

ZT:经典的上海女人

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
谈只小恋爱,看看白相相
    男宁一辈子要做100桩大事体,99桩勿要问我,我勿晓得。有一桩,我清爽得不得了,就是男宁一辈子,定规要寻个上海小姐,适适宜宜谈只长篇小恋爱。要是格桩事体没做,格么格辈子男宁做得总归味道勿够浓。格勿是我想出来格花头,是交关男宁自家跟我讲咯,不光阿拉中国男宁(含港澳台同胞)格能跟我讲,交关国际友宁,也声情并茂地格能跟我讲。伊拉横讲竖讲,讲得我再也忘记不脱了。记牢,考量一个男宁的人生品质,是不是跟上海小姐谈过小恋爱,变成一只要紧指标。
    跟上海小姐谈小恋爱,格么真叫味道好,听上海小姐腻了香妃榻上头,捧牢只电话,有声有色嗲过来,啥宁吃得消?勿要讲月亮,就是冰糖一样大咯钻戒,咬咬牙齿,也是要答应下来送给伊格。
    我格女朋友,35岁咯熟女,天生有点恋父,最近爱上一个上海男宁,50岁,初老,优质得哈煞宁。熟女小恋爱谈得水深火热,总算寻着对伊胃口格男宁了,乐胃得不是一眼眼。两家头日日夜夜捂了一道,一分钟不看见也相思,真真叫我眼热死脱。上海熟女千嗲万嗲,弄得个上海熟男围牢伊七荤八素,奔进奔出,拿格熟女宠得不像闲话。格么下头我就口述实录一记,写点伊拉谈小恋爱的片段,大家看看白相相。
    早上厢困醒,眼睛张开来,男朋友电话已经打到枕头上来了,darling啊,今朝想白相点啥?上半天去荡荡马路好伐?sale了,么事交关便宜,看看有啥称心咯,买点拨侬,下礼拜侬过生日了。等歇我去接侬,阿拉早点去,百货公司里厢人少点,等到下半天么,大户困醒了统统跑出来了,people mountain people sea,darling侬哪能抢得过人家?上海熟女一声不响听下去,听到最后,轻轻交“嗯”了一声,电话里厢,男朋友听不清爽伊啥心思,勿晓得darling欢喜勿欢喜,只好急吼吼再追一声,darling,啊好?上海熟女慢吞吞,声音轻得听都听不见,讲,嗯,好咯呀,格么等侬来接我。男朋友当场酥脱,夹紧两张信用卡,穿好一套挺刮格西装,妖得只国产版咯黑手党一样,飞奔出来。
    南京西路一只小圈子荡下来,买了两样小么事,上海小姐多少挑剔,看得中格么事,两样三样顶多了。啥地方像点暴发户,恒隆兜一圈,纸头袋袋拎也拎不动,恨不得脚也举起来,真真乡下宁白相大世界,吃相勿好看。走出恒隆,上海小姐跟男朋友讲,darling啊,对面咯无印良品去兜兜好伐?伊拉咯麻布床单灵光得来,我欢喜煞了。无印两品荡好,旁边走过王家沙,上海小姐看见蟹粉小笼,格么走不动了,想吃呀。两家头手搀手跑进去,坐下来,蟹粉小笼热腾腾送上来,上海小姐慢慢交一只吃下去,对面男朋友问过来,darling 哪能?适宜伐?上海小姐一直超级满意的媚眼飞过来,男朋友笑也笑不动。吃了一顿王家沙点心当中饭,走出来咯辰光,上海小姐对牢男朋友,讲,王家沙现在也真真没腔调,哪能拿蟹粉小笼跟老虎脚爪摆了一道卖?男朋友讲,是咯,真勿懂经,有眼缺兮。
    格么下半天哪能白相呢?现成咯,对面听评弹呀,两点档,几花写意。今朝说书先生讲白娘娘跟许仙,白娘娘妖滴滴,许仙木乎乎,噱头好得吃不消。顶顶写意么,是书场里厢,两点档咯观众,交关都是老克勒,90岁老伯伯,笔挺笔挺,赞。
    评弹听好,走两步,到波特曼吃杯咖啡,全上海,格搭一杯咖啡味道顶顶浓,上海小姐咬牢男朋友耳朵开玩笑,darling侬看呀,格杯咖啡,浓得有眼吃不落,下趟要带只保温杯,吃一半,打包一半。男朋友拉牢伊小手,笑煞了。
    咖啡慢慢交吃好,格么已经黄昏了,上海小姐讲,darling啊,野出来交关辰光了,有眼吃力了。男朋友讲,格么我送侬回去,补困只中觉,好伐?车子送到楼下头,上海小姐下车之前,关照一句,darling明朝会了,明朝么,早点打电话给我,侬电话不来么,我会想侬咯呀。男朋友酥得粉粉碎,回转去眼睁睁失眠到天亮。:cool:
jem'enfous2 该用户已被删除

小姑娘用撤那娘不大文明. 就象说戆le(魁北克发音)一样.:rolleyes:
Post by carson
上海话(打字)太差,建议“册那”用“扯那娘”,这样跟“娘希匹”才有的一拚。

尼腥…………

侬那嫩嘎尼腥额拉…………

侬当心吃生活.
Post by Oldstyle-
这坛子里嘀阿拉上山海女人可是不少耶!知道嘀有阿福,拉拉,老唐。。。ETC。好像小卡是个上海女婿,脚上是不是毛绒绒嘀就不晓得啦!