租房买房买生意上iU91

帮忙!把这首诗翻译成中文

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
请大家帮我把这首诗翻译成中文好吗?谢谢!

Mother,i want to tell you.....

I want to tell you
Dear mother
I love you!

Every time when I talk with you,
my tongue always turns to somewhere other.
I tell to myself
Please wait to a call.

Every time when I call you,
Here are always so many things to say.
Please wait to the next meet.

Wait and wait …till today,
if I will have a daughter in the future,
I will see her love in her heart though she may not tell:

“I love you!
Dear mother
I want to tell you”
妈呀,我想告诉你
我想告诉你呀,亲爱的娘,爱老虎油
每次我谈论你啊,我的舌头总打弯
我告诉我自己啊,等一个电话
每次我电话您啊,这里总是许多事,
我说我自己啊,等到下次开会吧。
等等。。。
到今天
我告诉自己,是否我将来只有一个女儿呢?
我将看她爱进她的心脏,虽然她可能不能说话
“爱老虎油啊!亲爱的娘,我想告诉你啊。。。。
(未完待续。。。。    )

Sorry, i am just kidding, don't be angry, we all need laugh sometimes.  

亲爱的妈妈,想对您说……

我想对您说,
亲爱的妈妈
我爱您

每当和您谈论琐事的时候
欲言又止
给自己一个理由
期待下一次电话中的诉说

每当和您电话交谈的时候
辞不达意
送自己一个藉口
期待下一次面对面的诉说

岁月蹉跎……直到今天
对自己说
如果亦为人母
我会体会女儿的这份爱
即使她从没说出心中的声音:
“我想对您说,
亲爱的妈妈
我爱您……”

一笑烟燃
翻译的真好,  

西路残生唱,男冠客思深
不堪眩缤影,來对白妵吟
路踪非囝噤,枫国亨移噌
悟仁信高戒,谁为表予心

云母凭枫阻音申,倀阂渐落孝心诚
常愕饮悔透灵窅,碧海青天夜夜星

Thank you 一笑烟燃

Your translation is very sweet!You have expressed more than i did.Your mother must be very happy to read your translation.

Good wishes to you.

谢谢!过奖!见笑!

一笑烟燃

this translation express what you want to tell your mother?

我的理解中,这里的mother不一定是指真正意义上的mother.也许会有其他指代。
或者指理想,或者指其他终极的关怀目标。
我一直以为出国的人中理科生占大多数,但是现在看来,文学造诣不浅的人不少啊。