租房买房买生意上iU91

入籍问题!救命啊!!!!!

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
本人99年夏来到加拿大。在COFI读了30周的法语,在Concordia读过一个学期后转到Mcgill读了两年半的Master,现已毕业。今天本人参加入籍考试,虽考过了但移民官却以我离境次数太多而怀疑我没在加住够四年里的三年,要求我补充材料重新审核我的申请。

还有,我不知道我计算的时间对不对,谁知道怎么计算离境的时间?假如我是1月1日乘机离开加拿大,这天应算我在加拿大吗?如果我是1月1日回到加拿大,这天应算我在加拿大吗?或者这两种情况都不应被计算到在加拿大居住的时间?

请问,谁有这方面的经验,或知道怎么处理。请教教我好吗?谢谢!

Can you say more

Can you say a little more about your case. I am about to apply for the citizenship too in this Aug. I am out Canada for 3 times in the past 5years and I stayed out of Canada for totally 7 months. Will it have some negative effects to my application?

Thanks
platooz@yahoo.com

I believe one day or two days there might not infect your case; your case suppose massing a period of time, which is not just miss a few days.

If you like to have more information, you may visit Project Genesis: Project Genesis (Metro Cote St-Catherine) 514 738 2036

Keep this link for your future needs:
USEFUL TELEPHONE NUMBER FOR QUEBEC-CHINESE ( 1 2 )
Post by lws
本人99年夏来到加拿大。在COFI读了30周的法语,在Concordia读过一个学期后转到Mcgill读了两年半的Master,现已毕业。今天本人参加入籍考试,虽考过了但移民官却以我离境次数太多而怀疑我没在加住够四年里的三年,要求我补充材料重新审核我的申请。

还有,我不知道我计算的时间对不对,谁知道怎么计算离境的时间?假如我是1月1日乘机离开加拿大,这天应算我在加拿大吗?如果我是1月1日回到加拿大,这天应算我在加拿大吗?或者这两种情况都不应被计算到在加拿大居住的时间?

请问,谁有这方面的经验,或知道怎么处理。请教教我好吗?谢谢!