租房买房买生意上iU91
楼主: 雨后阳光

请大家帮我分析到底是谁的错

[复制链接]   [推荐给好友]
哼哼,难道自己是疯子,就要把人家都当傻子吗?

Post by 金圣叹
可以客气地叫服务生把苍蝇吃了,才付这碟菜的钱。。。。

who should be responsible for it

You better talk to manger or boss.  For waiter, it's not his fault, he has nothing to do with flyer in you plates, saying sorry is enough.

Post by claudestream
You better talk to manger or boss.  For waiter, it's not his fault, he has nothing to do with flyer in you plates, saying sorry is enough.
what if the manager tell you he has nothing to do with that fly neither?

if i am the manager, i would like tha waiter 1. say sorry, 2. throw the dish away and rush another order, 3. give the customer another dish of her choice,

能这样扪心自问,SHENGHGW老兄风格真高,赞一个。。。。

对了,见你IQ这么高,放你一马,你不肯吃苍蝇,也行,就让你一次--那么换一种玩法,你把那盘菜吃光,然后LZ付那只苍蝇的钱。。。。

Post by SHENGHGW
哼哼,难道自己是疯子,就要把人家都当傻子吗?

既然你看不明白我的话,或者假装看不懂就无谓再说什么了

PS,我可不是什么老兄.下次称呼人家之前,搞清人家性别先.
Post by 金圣叹
能这样扪心自问,SHENGHGW老兄风格真高,赞一个。。。。

对了,见你IQ这么高,放你一马,你不肯吃苍蝇,也行,就让你一次--那么换一种玩法,你把那盘菜吃光,然后LZ付那只苍蝇的钱。。。。

Post by 金圣叹

SHENGHGW是青春靓女。

对不起,美女,我错了。。。。。。。。。。。。。(省略检讨300字)

哈,原来楼上的观点是会随着性别而更改的啊,有意思

谢谢大家

谢谢大家了。

都是苍蝇惹得祸。