租房买房买生意上iU91
楼主: Matrix

利用公交车或地铁如何去机场

[复制链接]   [推荐给好友]
That's to say, there are two different stops of bus 204 at
* G* m8 V, x. b& M; DDoval train station, for different time schedule!

谢谢.再问Happy,从211的Dovel站穿过铁路桥就能到达Hitlton Doval吗?

坐211或191 195很多线路到Doval 站,但是大概只有204直接到候机大厅。如果早晨没有车,你可以穿过地下通道,到铁路对面,走过去,大概只需要10分钟左右!

You guys just keep on confusing ppl here! Look at what you said:6 m& x& v+ b. Y4 N4 |4 |
可是204除周六外都是9点以后才有车;
# K% R6 p' m2 o) U5 v" q6 O+ ftake bus 204 at Hitlton Doval. The first bus is 6:02.$ `% q( n$ v8 a9 B7 N1 q& `
Any constructive and detailed response???  :confused:

我以前这么去过,从downtown到机场要2个多小时,还是找个有车的朋友送你一下吧,尤其你要早上去,赶飞机或接人,晚了都不好

To Pig-dog: yes, you can get to the Hilton Dorval station through the tunnel. It takes you 3 minutes to arrive at the airport by bus 204. Even if you miss the bus, it is only about 10 minutes' walk.

谢谢各位.我今天去了趟Doval,穿过隧道后的204站确实是从6点就有车,每半小时一趟,这样就可以坐公共汽车到机场了.

我被告知:在乘地铁到LIONEL-GROULX,再搭公车211,在一个叫DORVAL CIRCLE的地方下车,再转204。请问DORVAL CIRCLE 就是各位说的隧道那个站吗,好找吗?  

好找极了,基本上就是汽车1站地,不过这一站是上了高速开若干分钟以后,看下高速进了一个CIRCLE就到了。

If you have lot of luggage, dehua zhus method can be considered.