租房买房买生意上iU91

我的哥斯达黎加游记

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
请问去COSTA RICA 需要办VISA吗? 想圣诞节之后去呢!:rolleyes:

加拿大护照需要办VISA吗?

建议大家不要在这个地方问签证的问题,因为我的回答没有任何意义(去年的情况可能和今年不一样).

中国护照去中国外交部网站查.

加拿大护照去:
http://www.voyage.gc.ca/

游记很精彩!

我巨喜欢雨林和徒步,下次有什么好的出游计划请吆喝一嗓子。

请问那里租车大概是个什么价钱?

Post by ratse;2436449
游记很精彩!

我巨喜欢雨林和徒步,下次有什么好的出游计划请吆喝一嗓子。

请问那里租车大概是个什么价钱?
我们是找这边公司定的车和房间,我不记得细项了。你可以在网上查到他们公司打电话问问。

今年去爬Pico de Orizaba,你去吗?

Post by tomcatacec;2436986
我们是找这边公司定的车和房间,我不记得细项了。你可以在网上查到他们公司打电话问问。

今年去爬Pico de Orizaba,你去吗?

圣诞期间的活动已经安排了。THANKS FOR ASKING THOUGH.

虽说俺最高也去过超5千的稻城某山,但是看你的游记,我估计还比不上那些穿旅游鞋的HK游客专业。PLUS,高山和雨林相比,我想我还是比较喜欢雨林。

明年要是有1、2天的活动可以热身一下。。。

BTW,我加入你的组织了。

Post by ratse;2439141
圣诞期间的活动已经安排了。THANKS FOR ASKING THOUGH.

虽说俺最高也去过超5千的稻城某山,但是看你的游记,我估计还比不上那些穿旅游鞋的HK游客专业。PLUS,高山和雨林相比,我想我还是比较喜欢雨林。

明年要是有1、2天的活动可以热身一下。。。

BTW,我加入你的组织了。
我冬天也会出去hiking的,到时候我会发信的。

Post by tomcatacec;2439280
我冬天也会出去hiking的,到时候我会发信的。

great! Looking forward to it.

能不能介绍几件冬天HIKING必须的装备和购买地点(包括美国),谢谢!

winter gear

hard shell jacket and pants (windstopper), down jacket, fleece shirt and pants, base layer (wool or polyester, no cotton), hat, gloves, hiking boots, trekking poles, crampons, ice axe, gaiters, etc, the list can be very long, but the above is basic.

You can go to Atmosphere and MEC in Canada, but the price is not very attractive. There are a bunch of outdoor stores in NY state and Vermont where the price is much lower than in Canada. We normally go to the town of Lake Placid (NY) and Burlington (Vermont) as they are not far from Montreal. I like Gear X in Vermont, a lot of deals there. There are also EMS, North Face and Climb High you can go check them out.