租房买房买生意上iU91

谁说嫁给鬼子的中国女人是丑陋,难看

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
我今天就遇到了一个中国女人,有25岁左右,抱一个混血小孩,老公是一个约40岁的印度男人 (from India),他告诉我他是穆斯林, and looks sick and poor. This Chinese women is very beautiful and elegent, like Zhang ZheYi. This is the first time I saw a pure Chinese women is married with a Indian man in my 20 years overseas.
本地黑人黑得闪亮/性感,白人稍微收拾一下就干净挺括,最难接受的就是印巴棕色人种,永远洗不干净的脸,多少钱都买不走的穷酸。
有可能的话,帮帮同胞。

我本来对穆斯林没偏见的。
到了这里,才知道什么是穆斯林。。。
嫁什么人不好,非嫁穆斯林 :frown:

Having good looking is not necessary = being intelligent

there are many reasons to choose a husband, skin color is only one factor.

友情提醒

此类话题需要"谨慎", 小心豆豆婆用长篇大论来精神摧残.

Post by 死在外面;2662188
我今天就遇到了一个中国女人,有25岁左右,抱一个混血小孩,老公是一个约40岁的印度男人 (from India),他告诉我他是穆斯林, and looks sick and poor. This Chinese women is very beautiful and elegent, like Zhang ZheYi. This is the first time I saw a pure Chinese women is married with a Indian man in my 20 years overseas.

海外20年了,英语还写成这样?

怪不得人家要找 印第安人了。哈哈,开个玩笑

吃不着葡萄就说葡萄是酸的。

看来你的英文很好啊?

你知道什么是好英文吗?
Post by 蒙城看客;2667778
海外20年了,英语还写成这样?

怪不得人家要找 印第安人了。哈哈,开个玩笑

我发现你经常阴阳怪气的

要改一改。这与吃不着葡萄就说葡萄是酸的是没关系的。 其实,印度人我怎么看都是从阴沟里爬出来的,永远洗不干净。Once I heard a radio talk show in Carribbean, a black man complained about being cursed as a "Negro" by an East Indian man, complaining that the Indian guy's skin is much darker than his, so he should have called the Indian guy "Negro".

Anyway, 中国女人怎么跟这种人? 也可能还不是大老婆,也许是老四。你觉得GB 可惜吗?
Post by 2dian;2667806
吃不着葡萄就说葡萄是酸的。

我发现你有点种族歧视哎。