租房买房买生意上iU91

help! 发现家里有老鼠

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
2个月前.帮进房子的第一天,就发现家里有老鼠,跟管理员说,管理员来放了一块药.
前2天发现一只死老鼠,就叫管理员把它弄走了第2天早上来检查了一下,放了些药.可昨晚,我又发现墙里面有老鼠,一直再啃木头,搞的我一晚没睡觉.今天中午去跟管理员说,                                            他说今天星期天,他不上班.                                                                                                 我说老鼠再墙里,晚上吵人.                                                                                                 他说等到明天,今天不干活.                                                                                                    我说那我今晚怎么睡觉,他说你难道叫我现在去等那老鼠出来吗?我说明天你干活,课我又上班.那这样问题总解决不了.
他说那你让我怎么办,他还说:以前这没有老鼠,我知道你们拣了许多家具,是你们自己弄进来的.我说我们搬近来第一天就发现有老鼠.
他说谁叫你第一天不说.
把我气死了,我现在要去告他,请问大家我该怎么办.
Project Genesis was the Jewish Community Organization before, a while it provides servises to whole Canadian society especially represeting for immigrants and low income-families. It is one of most remarkable and useful community organizations in Canadian society. Project Genesis also have one community lawyer who is very knowledgeable of the field about government benefit system, rental law, social and welfare law and immigration law etc.. It located on corner of Victoria st. and Cote Ste-Catherine road(Metro Cote St-Catherine). Tel.: 514 738-2036 (Don't forget to bring your medicare card for your visit).

Here is another useful community services for housin

YMCA - Downtown Montreal--(514) 849-5331. Landlords and Tenants. Housing Hotline--(514) 488-0412 or 990-0190. McGill Legal Information Clinic--(514) 398-6792.

Here is another web might helpful too:

CSU Off-Campus Housing & Job BankConcordia Legal Information Services: Open Mondays 4:00pm-8

Keep this link for your future needs:
USEFUL TELEPHONE NUMBER FOR QUEBEC-CHINESE ( 1 2 )
Post by s@i
2个月前.帮进房子的第一天,就发现家里有老鼠,跟管理员说,管理员来放了一块药.
前2天发现一只死老鼠,就叫管理员把它弄走了第2天早上来检查了一下,放了些药.可昨晚,我又发现墙里面有老鼠,一直再啃木头,搞的我一晚没睡觉.今天中午去跟管理员说, 他说今天星期天,他不上班. 我说老鼠再墙里,晚上吵人. 他说等到明天,今天不干活. 我说那我今晚怎么睡觉,他说你难道叫我现在去等那老鼠出来吗?我说明天你干活,课我又上班.那这样问题总解决不了.
他说那你让我怎么办,他还说:以前这没有老鼠,我知道你们拣了许多家具,是你们自己弄进来的.我说我们搬近来第一天就发现有老鼠.
他说谁叫你第一天不说.

Post by s@i
前2天发现一只死老鼠,就叫管理员把它弄走了第2天早上来检查了一下,放了些药.可昨晚,我又发现墙里面有老鼠,一直再啃木头,搞的我一晚没睡觉.今天中午去跟管理员说, 他说今天星期天,他不上班. 我说老鼠再墙里,晚上吵人. 他说等到明天,今天不干活. 我说那我今晚怎么睡觉,他说你难道叫我现在去等那老鼠出来吗?我说明天你干活,课我又上班.那这样问题总解决不了.
他说谁叫你第一天不说.

养只猫试试~~