租房买房买生意上iU91

Biodome 是我们常说的植物园吗?

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
前两天在地铁刚看到在 BIODOME与CAILLOU一起探索冬天的广告, 想带孩子去, 不知Biodome 是我们常说的植物园吗?谢谢跟贴.
不是。植物园是植物园,就是有Chinese Garden那个,而Biodome是生态馆。

Post by Mai Ange
前两天在地铁刚看到在 BIODOME与CAILLOU一起探索冬天的广告, 想带孩子去, 不知Biodome 是我们常说的植物园吗?谢谢跟贴.

BIODOME不是植物园。他是一个生态公园,有点儿象香港的海洋馆,里面有各种热带植物以及海洋生物等等。植物园是在他北边的一个公园,很大。正门在sherbrooke上,晚上6:00以后免费。在夏天是个休闲的好地方,呵呵

谢谢二位, 这回我有事做了.

Post by Mai Ange
请问哪天有呀,我也想去.谢谢!

Well, according to the poster in the metro station, Biodome with the image of Caiilou ends this coming Sunday, that is three days away. My daughter and i went to the Biodome last Sunday. It was true that there is a big Caillou and some activities related to Caillou. Many kids were there, and fish were wonderful thought not of a big variety. May you have a good time with your child.

请问适合2岁多的孩子玩吗?

我女儿也很喜欢caillou,但不知是否太小?

I am not sure then. My daughter is 3 years and half. I also saw lots of babies in their carriages in the Biodome. Your daughter is free, but you have to pay around 10 dollars for one adult.

能介绍一下吗?在哪?坐地铁能到吗?我的孩子三岁半,我也像带孩子玩玩儿.

坐地铁到pie-ix地铁站,可以到,票价不菲,建议在五月份博物馆日和八月份的儿童节去,那两个节日时,生态馆是免费的