租房买房买生意上iU91
楼主: 妞儿

[作品展示] 妞儿画廊

[复制链接]   [推荐给好友]
Post by mfriend01
据我所知,妞儿人比照更好!
祝妞儿快乐!

***Blushing*** thank you mfriend 01! May happiness and good luck surround you too!

I am watching you lady!

I am watching you lady.jpg (0 Bytes, 下载次数: 642)

I am watching you lady.jpg

Where are you hiding?

Where are you hiding.jpg (0 Bytes, 下载次数: 645)

Where are you hiding.jpg

Post by 妞儿
蓝色的眼泪。。。

没想到蓝色配咖啡色感觉也这么好 :rolleyes:
眉间放一字宽,看一段人世风光,谁不是把悲喜在尝。 海连天走不完,恩怨难计算,昨日非今日该忘。

Post by 妞儿
Lock the old memories...

wow
这钟感觉怎么拍得出来阿?

妞儿,是MM吗?有空一起去拍照阿,我喜欢你的风格,希望能得到你的指点
senene2005◎gmail.com
有空和我联系阿  
眉间放一字宽,看一段人世风光,谁不是把悲喜在尝。 海连天走不完,恩怨难计算,昨日非今日该忘。

Post by senene
wow
这钟感觉怎么拍得出来阿?

妞儿,是MM吗?有空一起去拍照阿,我喜欢你的风格,希望能得到你的指点
senene2005◎gmail.com
有空和我联系阿  

senene, 谢谢你喜欢!那幅照片拍完用PS改变了颜色,更适合我想表达的主题。

我很愿意和你一起出去拍照。指点谈不上,但至少我可以保证让你 have fun! 唯一遗憾的是我就要离开蒙城两个月,所以恐怕要等到九月了。可以一起拍红叶!我会和你e-mail 联系。

顺祝坛子里的朋友们夏天快乐!

妞儿

Post by 妞儿
Where are you hiding?
颜色看上去很难受。

暂别。。。

Have a wonderful summer!

This is my last day before I leave Montreal for 2 months...just wish all of you who care about me or my photos a fabulous summer!

Have a wonderful summer.jpg (0 Bytes, 下载次数: 584)

Have a wonderful summer.jpg

Post by 妞儿
Have a wonderful summer!

This is my last day before I leave Montreal for 2 months...just wish all of you who care about me or my photos a fabulous summer!
妞儿,Take care yourself,:rolleyes:
I'll miss you!! The city will miss you!!!

Post by zzjoezz
妞儿,Take care yourself,:rolleyes:
I'll miss you!! The city will miss you!!!

Thank you very much! You are very sweet! And your picture was stunning!