租房买房买生意上iU91

[联谊] 周六白天去冰钓. 欢迎爱玩的女生加入.

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
Last year, we caught around 350 fishes by 9 adults in 5 hours. Lots of fun.

Plan to go again this weekend. We have two cars now.

If you are an easy-going girl or girls, we invite you to come with us. We will deep fry fishes like last year as well as chicken wings BBQ.

If you have a big family or more than three people, you may follow our cars. But I am afraid you need to rent a room by yourself. We have 5 adults and two little kids already. One room can accomodate 9 to 10 persons.

Pls give me a shout to book the happy hour of the weekend.

(对不起, 同伴强烈要求只欢迎女生. 去年一起去的朋友欢迎再加入我们)

Ric
温馨提示
本站接到网友举报,有人发布招聘(保姆管家、助理文秘、中文教师等)、交友和送宠物等信息,目标主要是针对女士行骗。为了增加欺骗力度,有的招聘中留了本地电话号码,那些电话号码实际上都是虚拟号码,其实他们人不在本地。建议大家提高警惕,不要随意提供个人信息并与对方纠缠,谨防“杀猪盘”。

多谢捧场

because of the hashy weather during the weekend, we decide to postpone the ice-fishing to next Saturday.

pls call me again next Tuesday to confirm your attendancy. I will book the fishing hut on Wednesday.

have fun, guys.

听说最近钓鱼大家手气都不错!

我最后还是决定本周日出发。 房子已预定好。朝发夕归, 再晚去, 鱼都给人抓光了。Hehe:eek!:

我会打电话给所有给我打过电话的朋友。 如果你愿意和我们一起度过一个开心的周末,欢迎加入!

这个天气行吗?冰不会化了吧?

祈人忧天.

别人可是打开门做生意. 如果要下河捕鱼, 他们就不会接受我的预定了. 何况, 他还告诉我车可以开到河上.

意料之外才是乐趣所在, 就象我每次都邀请一些陌生朋友一样.

我准备好了

啃手指, 如果钓上的鱼少.

去年的鱼后来在冰箱里睡了大半年, 后来也没了吃的兴趣.

今年只希望钓上的够吃, 要不,我就去别人的房子外"借"一些.