租房买房买生意上iU91
楼主: Orange

邻居们请帮忙!橙子

[复制链接]   [推荐给好友]
橙子:

最近不见你的帖子,有点惦记。

快过年了,祝

快乐!健康!

很喜欢你这句“天随人愿”,真的很喜欢!我相信!

今夜北京过年!
窗外是远远的炮竹声,很远。。。

喝了老家带上来的糯米酿的甜酒
有些迷迷dengdeng...hehe...

橙子  在这里
向蒙城华人---这个精神家园的   兄弟姐妹们
笑眯眯地 拱手

龙马精神 天马行空 马年大吉    呵呵  马马虎虎
日子  不用太精细  马马虎虎  天就随愿了
我的祝福

平平安安的
好好的

大嘴
一个人的蒙城
相信  年夜会和朋友一起混吧
仪式   有时候  是  必要的
新年好啊
我的朋友

橙子
北京

God is a DJ, you select the music on your list.

Orange, are you still in Beijing? From your membership ID, we know we know sinoquebec quite long time.  Your ID is #346 and my one is #400.

Hi,Minnie,

I knew the day you post the 1st article here was the day I landed in Vancouver by myself last year. Thanks for your attention.

I am in Vancouver now and going back to Beijing next week.
What's up in Beijing? Anything you need a help? Give a shout.

Orange
Vancouver
God is a DJ, you select the music on your list.

sinoq挖坑第二高 该用户已被删除

二高,你吓坏橙妹了。祖宗教落--“十个女仔、九个认细”,你那“老前辈”三字,只怕橙妹听了,是花容失色、万箭穿心、遂每夜以眼泪洗脸……

有空的话,还是写几句“小师姐,三日没见,你漂亮得我认不出来啦”之类的真情告白吧!

Post by sinoq挖坑第二高手
拜见楼主老前辈

It does NOT work on me!

Post by 鬼鬼见愁愁
二高,你吓坏橙妹了。祖宗教落--“十个女仔、九个认细”,你那“老前辈”三字,只怕橙妹听了,是花容失色、万箭穿心、遂每夜以眼泪洗脸……

有空的话,还是写几句“小师姐,三日没见,你漂亮得我认不出来啦”之类的真情告白吧!

---------hey, telling me "you are a beauty" things NOT working  on me.
I am turning 34, as a maturewoman,full of opions and stories, plus I am so happy to be called " Lao Qian Bei".

Will be in Toront from sep 8-15, not sure I could make the time to Montreal.
Anyone knows BMS, plz tell her I sent her email, and didn't get her reply.
Anyone knows her contact number in Montreal?

Ciao

Orange
at Gwangju,Korea for biz trip
(sorry,can't type Chinese here )