租房买房买生意上iU91

哪里有好的发廊?

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
一般剪头都多少钱啊?需要给小费吗?
i can help you $3-4, no tip, no tax

在这里搜索了老半天也没找到一个发廊,难道姐妹们就没有一个好的发廊推荐吗?贵一点也无所谓了,只要剪得好,拜托了!

唐人街枫华假日酒店下面的A&B不错,好像是$16, 香港人,剪得不错,至少我觉得还好。

Chinatown国际商场内,店名我忘了,汇丰银行入口进,就在万达旅行社的旁边,店里有一个叫阿烟(音似)的女子,一流的水平,刚从香港过来。光剪发是12,小费看你自己,我已介绍了几个朋友,个个都说好。她是part-time, 星期一,五的下午,及星期六的全天。

请问啊,只剪发是指什么啊?我听朋友说要洗完头再去剪,是吗?!那要打薄头发呢,是多少钱啊?

i can do that for you if you wanna your hair thinner,$3for girls and $2 for boys.931-6628

我想烫发,要多少钱?那里烫得好呢?
想让头发看起来多一些,这里的女孩子满头都是小卷卷,很漂亮!我也想弄成那种发型!

Yes, you can wash by yourself first, then go to cut. Because in Canada, if you want to have a hair cut in barber shop, everything has price, such as hair wash, hair cut, dry...even in Chinatown. Enjoy your hair cut.

I don't anything about 烫发. One thing I knew is that everything is cheap in Chinatown, but you must find what you want. I got a hair cut in a western barber shop before, it cost me 60$, because I didn't know the trickery.