租房买房买生意上iU91

[探亲] 探亲父母如何看病

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
请问哪位朋友知道来探亲的父母看病是如何收费的?
盼赐教,谢谢。
没有太阳卡都是自费,除非你买了探亲保险。

探亲保险也是有条件的,小疾病不管。

谢谢大侠,但您知道如果没有保险,医院怎么收费吗?

有些大医院帖在墙上, 我就看了一条:  医生 $300.00/hour

一个医院有一个部门专门管这个的, 你可以问他们更具体的东西.

谢谢。我昨天打电话问了一家医院, 初次建档案最低收费472加元起,其他费用另算,看来不菲。

doctors in clinic charge relativly  cheaper, from $50-100/first visit, followup even cheaper than first visit.

you can ask them how much they charge to people who don't have medical card. some chinese doctors charge reasonable price. one doctor in south shore(close to Jinfa) charged my father for $18 for first visit.

Could you give me that chinese doctor's phone#? Thanks,