租房买房买生意上iU91

为我的狗狗找个爱心的主人

[复制链接]   [推荐给好友]
金毛猎犬,female 5岁,很温顺,很安静。会自己在固定地方上厕所。因为要回国,所以需要有爱心的朋友来领养。

带回国不行吗?

养了那么长时间,怎么舍得?

金毛猎犬,female 5岁,很温顺,很安静。会自己在固定地方上厕所。因为要回国,所以需要有爱心的朋友来领养。

I have one, Oscar, 2 1/2 years old.  I had him from two months.  Two weeks ago I adopted another one, from an old lady who's too old to take care of this dog.  Post a picture please.  Maybe...

能贴图片吗

是大狗还是小型犬?

如果想要狗狗照片,请留EMAIL给我,我会发到你的信箱。

please send the dog's photo to my email box:

gloriaw@live.cn

Thank you!

I am so sorry. I found out that bylaw, maximum 2 dogs per house in our city. But I still want to see this cuty.  These are mine.   shyin9@hotmail.com
Oscar 1.jpg
Oscar 2.jpg
Oscar 3.jpg

我想养~  之前国内养过 但去世了  irischan818@hotmail.com

我也很感兴趣,儿子非常喜欢狗狗。
家里地方应该足够,家边上就是大公园,很适合狗狗撒野。
不过就是没有经验的说。

qzy_careeri@hotmail.com  谢谢