租房买房买生意上iU91

听说don是高手,向您请教!

[复制链接]   [推荐给好友]
楼主
我的车是4缸发动机的honda,跑了大概200000公里!我的问题是有一个缸突然不工作了(是在运行中),而且车内仪表盘的check灯也亮了!我拿到一个西人的车行去检查,他说是我这个缸里的一个什么东西断了,修的话要1200元。当时我没修,就停在楼下!但是几天我再去打火的时候,这个缸又工作了,但是开了不到一分钟,就又不工作了。请问您知不知道这是什么原因,能不能修!???我检查了电路,应该没问题,我想也可能是油路,如果照那个车行的人说的那样,东西断了怎么能有的时候工作有的时候不工作呢?麻烦您了!
听你所言应是喷油器(INJECTOR)出了毛病红大的部件价格很吓人 人工也较贵:cool:

拿起问到那里去修比较好!??大概多少钱?

who told you I am 高手?

I am gussing that the vavle or lifter inside engine was broken.

You must drive a very old car, instead of fixing, it's better to change
the engine and repair. Uesd engine for old cars are quite cheap,  
if lucky, you can find much lower mileaged engine from accidental cars.
Old engine could cost as low as $150. Labor costs about  $500~700.

请问哪里好?

请问don你知不知道哪里可以去换,哪里比较好呢?谢谢!还有我想知道什么是vavle和lifter!为什么有时好有时不好!?谢谢!

当然在私人家里换最便宜。但这样的人太难找。非熟人
引见,一般不接活。你可以自己找件,然后拿到华人车
行修。
Valve 和 Lifter,气门和顶杆。我只是猜猜而已,毕竟
发动机内能断的动西不多。

那请问不换发动机而修那两样东西,可以吗?大概多少钱!?

Maybe $1200 as that garage told you. Install an engine is simply by
swapping the "new" into the engine bay. Fixing an engine, the garage
may hire an expert and spend 10 hours to take apart the engine and
repair and put everything together.

That's why that garage offer you that high price.

hi i don't think so , if the valve and lifter have broken ,

the engine can't start

one cylinder as that garage told him. (他说是我这个缸里的一个什么东西断了,修的话要1200元). Injector is a metal, non-moving part, how to get broken?
anyway, that's just my guess. Guess is a guess.