租房买房买生意上iU91
楼主: brucekuang

请问各位关于投诉幼儿园的途径

[复制链接]   [推荐给好友]

Care your own kids

Post by 幸福生活;3237030
每个地区都有管理私立幼儿园的办公室,可以用电话投诉,号码可能要自己查一下。我在brossard也曾经投诉过,那里的工作人员非常认真负责,而且还担心我投诉后,老师对我孩子不好,主动帮我联系了我家附近的一家大型的cpe的幼儿园让我儿子转过去,真是因祸得福,那家幼儿园是非常难进的。

You can try to find the coordinator in that territory - (每个地区都有管理私立幼儿园的办公室) from http://www.mfa.gouv.qc.ca/fr/pour-no...r-plainte.aspx.
Then eagerly ask them to help your kids for another daycare.

Also BE PATIENT AND CARING to YOUR KIDS no matter how tired how busy you are - because you cannot imagine how your little ones spend his or her days in the daycare - it all depends on the teacher nice responsible or not, ...

能说说是哪家幼儿园吗?我也打算找幼儿园,所以想避免进这种不负责的地方,不方便就算了,我理解的呵呵

Post by chinese girl;3239538
能说说是哪家幼儿园吗?我也打算找幼儿园,所以想避免进这种不负责的地方,不方便就算了,我理解的呵呵
is

On the Sherbrooke  west ,the owner is a Russian.