租房买房买生意上iU91
楼主: 无涤冷雪

查询和询问做菜材料的卖处,请进这里

[复制链接]   [推荐给好友]

想买猪肠

请问哪里有猪肠卖呀? 俺家那口子天天做梦都想吃肥肠呀,俺看着不忍心呀,呵呵。。。

谢谢!

想自己做寿司,需要日本黄萝卜,请问那里有得卖啊,另外还有什么材料可以做寿司的,请介绍一下拉.谢谢!

有知道哪里有卖武汉的豆丝的吗?或者有类似的替代品也成。多谢!

请问无敌,哪里有沾sushi的酱油呀?这种酱油应该是与我们做菜的生抽是不同的,我们用的偏咸,它的应该偏甜?有什么推荐吗?

谢谢!

where can find casings in Montreal

a very entertaining write-up on home sausage making by food writer Nicholas Robinson on his website, www.montrealfood.com/sausages. Robinson buys his casings at Boucherie Jos & Basile - 152 Mozart Ave. E. (cross street Casgrain Ave.), (514) 274-6358 - where he picked up enough for two kilograms of sausages, for about $5. They have both lamb ($5 per 100 g bundle) and pork casings ($19.99/ kg). Any leftovers can be stored in salt water in the fridge. I highly recommend a read-through of Robinson's trials; he also includes some excellent tips and recipes.

casings=肠衣

无涤MM, 如果你去那个地址买到了肠衣,请告诉我们你的中国香肠的做法.

请问哪位朋友知道蒙城的家禽饲养场在哪里,想长期大量的购买鸡鸭及分割件,谢谢指点。
helene

香肠自己没灌过,要风干。。。野猫多,从来没试验过呢。。以前好像记得有帖子是写的自己罐香肠的,可以找找看。。

寿司的东西去韩国店买好了`~
-Do The Right Thing-

很多调料可以在网上买到

http://www.wchinatown.com

可以几个人一起买,分摊邮寄费用还是挺合适的。

Xia Wei Yi

Who knows where the Xia Wei Yi SuperMarket?

Tks