租房买房买生意上iU91
楼主: 天秤座

[联谊] 要去美国了,很想请这个坛上的mm喝杯咖啡

[复制链接]   [推荐给好友]

Thank you all

Thanks to all the posts following the initial one. Having read these advices, I feel that I got plenty of good ideas about facing difficulties and successes. Being working in the states, I feel there are really more opportunities here than in Canada. However, being living in Canada, it's also really hard to find job in the states, since employers like local people better. That's why I think, it's just a luck that lets me find this position. I just feel the inc is great and the states are also great. Thank you all.
温馨提示
本站接到网友举报,有人发布招聘(保姆管家、助理文秘、中文教师等)、交友和送宠物等信息,目标主要是针对女士行骗。为了增加欺骗力度,有的招聘中留了本地电话号码,那些电话号码实际上都是虚拟号码,其实他们人不在本地。建议大家提高警惕,不要随意提供个人信息并与对方纠缠,谨防“杀猪盘”。

Dear 女尔女子口马:

I am sure that was NOT me. Anyway, thank you for the nice calendar.

Post by 女尔女子口马
以前有个天秤座的人叫我做年历。
做好了,他又不见人了。
是不是楼主啊?
不管是不是,送给楼主,祝楼主一年365天,天天向上!

拿东西出来证明

出来见见不就知道了吗?:wink:
Post by 时空隧道
对不起,俺再多啰唆一句。俺们有没有足够地情商俺不敢说,不过你能想,说明你应该尼有足够地智商。。。
与你在一起......

遗憾

正想抱歉呢.看来不必了
Post by 一步一走不急
邀请你、楼主及其他几位妹妹参加,初衷只为楼主。看你替楼主回帖代言,我心已了。:p :p :p
与你在一起......

对牛弹琴

:eek!:
Post by carson
至于吗?!不就一杯咖啡嘛。真想喝可以去找个摄影师,拍几张艺术照让大家瞧瞧,保管请你喝咖啡的人排队。
是啊是啊,就是说咖啡,不是糖和奶精。。。

多心了.也许我说话随便了.你别这么在意.
因为我有事,想跟你道歉,,也是对你的邀请应该的礼貌回应.再次谢谢.
Post by 一步一走不急
:confused: :confused: :confused: ,希望还有机会!
与你在一起......