租房买房买生意上iU91
楼主: MICHAEL

[移民] 申请妻子团聚?

[复制链接]   [推荐给好友]
请教,要申请同居移民,要什么条件?准备什么资料?谢谢

多谢!
另外,我太太忘记将户口簿复印件寄给我了,可以先不交吗?
CIC 新的处理PROGRAM 将从2月17日开始,我怕来不及等到复印件.能否先递申请?多谢!
如有准备申请的,请注意:WWW.CIC.GC.CA 家庭移民,CIC 要求被担保人要先体检,说这样一来可FASTER.
BUT I DONOT THINK SO.
EVERYBODY SHOULD BE QUICKLY.

SpringYi :

what is "the special checklist for PRC.  " ???

could you explain ?  many thanks  !!!

KAO!
the details changed if you have not start to do.

go the www.cic.gc.ca for details.
-------
the special checklist for P.R.C could be download from www.cic.gc.ca,----application forms

special checklist:
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/guides/3903e.pdf

各位看官,情况有变化,17号后连表格都要换了,哥们本来准备好了,周一发出去,不过这一折腾还不知道哪一种好呢。不过体检先做了,按它自己吹的是可以节约50%的时间,不知道真假。呵呵

大家有无意见

SpringYi:

I suggest that you submit your old application. Otherwise you will wait a long time to finish your new one.

我老婆的申请是一月底递进去的,那是不是还按原来的办法等?如果以后要申请怎么拿体检表,是联邦直接寄到国内吗?

按老的方案过来吧

我现在也不想等新表了,谁知道准备那个表还要多长时间。

请问大家从寄表到“米西撒嘎”到老婆领到体检表需要多长时间啊?

xiexie

我在王府见到是说体检表从移民网站上直接下载就可以了,自己寄到国内。

Hi, everyone,
Probably it will take another 6-9 months after you receive the FN and ME. My spouse received the FN and ME one months ago. On the letter from Canadian Embassy in Beijing, they said it will take 6-9 months for case processing.
Hope to give you all some references regarding this topic and good luck to all.