租房买房买生意上iU91
楼主: MICHAEL

[移民] 申请妻子团聚?

[复制链接]   [推荐给好友]
谢谢一贯正确。

我也想,我们只能写信给大使馆要求宽限一个月。

另外,我先生的母亲六月中去世。我们要不要告知大使馆?
也是因为这个原因我们的CSQ才交晚的,晚了一个月。

我是按新法申请的。

谢谢。

esc:  不用谢, 能够帮助你们就好!

你的案例比前面的那个朋友简单多了, 不是什么宽限多少时间的问题, 只要你努力做了, 就是再晚一点也没有关系的。 移民也不是那么容易就被拒的。

你先生的母亲六月中去世, 要告知大使馆。

以上这些写封信告诉他们就可以了。 真的很简单!

小弟有请教,
一,我妻子去年曾办过探亲签证,被拒,现在填写团聚申请表时,内容与探亲表有不同,不知可不可以,
上次北京使馆会不会有留底,会不会说内容有假,
二。我们结婚时,没有举办婚礼,会不会让提供婚礼资料。
一贯正确及各位大虾多多指教,谢谢!

各位朋友:

如果我在担保期间回国一个月,会影响我老婆的申请吗?

谢谢

To jojoo:
You'd better tell the truth. You must understand a refusal of a visit's visa does NOT affect your spouse's immigration application.
It's acceptable if you did not have a wedding ceremony, but you must submit other documents to prove your relationship is genuine.  
To spring:
if you are not a Canadian citizen, you'd better stay in Canada.

Thanks 一贯正确  a lot.

Today, I phoned another department 864-9191 to ask for information again.

The lady told me it was normal that CSQ could not meet the time of Consultant General. Just wrote them a letter and they would accept it.

The CSQ will normally being processed for 5 weeks.
Nothing can speed up the process.

Hope the information can help for others.

Thanks.

esc:

you can see what the lady said is totally same with what I told you. so don't worry; be happy !

everyone who applies for immigration for yourself or for your spouse : be patient and be happy !

esc

你什么时候寄的csq的申请?

同病相怜ing...

一贯正确,关于担保人申请妻子团聚期间不在加拿大对妻子申请签证有影响吗?,那可真糟糕,我现在人已经回中国,那我undertaking.CSQ文件的能不能在中国递交,或者我请朋友在加拿大递交好呢?如果我提供一些回国的理由呢可不可以。
上次关于我妻子探亲签证问题我不是想隐瞒曾经签过证,而是想把其中妻子的基本信息改动一下,不知大使馆会不会调看去年探亲签证申请表的留底对照,说我提供错误信息。

我是魁省的移民是不是在递交配偶材料时一定要一起交CSQ呢?我也是因为SARS没有办结婚典礼,是不是只要跟加拿大政府解释就行了? 谢谢一贯正确能帮我解答这两个问题!