租房买房买生意上iU91
楼主: 蓝夕

[联谊] 蓝夕说:开心至上

[复制链接]   [推荐给好友]
伊斯发罕城有个人,看到一个孩子在玩一枚金市,就想把它骗
到手。他走近孩子,给孩子看几个铜市,说:“你把你的这个给我吧,我这些全给你。”
“好哇,”孩子一口答应,“不过,你得装一声毛驴叫!”
那人四下望望,见没有别人,就学了一声毛驴叫。
这时,孩子说道:“你以为毛驴分得清金子和铜,我倒分不清吗?”
温馨提示
本站接到网友举报,有人发布招聘(保姆管家、助理文秘、中文教师等)、交友和送宠物等信息,目标主要是针对女士行骗。为了增加欺骗力度,有的招聘中留了本地电话号码,那些电话号码实际上都是虚拟号码,其实他们人不在本地。建议大家提高警惕,不要随意提供个人信息并与对方纠缠,谨防“杀猪盘”。

有个人被狗咬伤,赶忙到医生那里上药。 医生正收拾东西,准备下班。

“看看几点了,怎么这时候才来?”医生满脸不快。

“我是知道的,医生,”那人说,“可是,狗不懂啊!”

I ended up with an older woman at a club last night. She looked okay for a 57-year-old. We drank a bit, and talked awhile, and she asked if I'd ever had a Sportsman's Double.

"What's that?" I asked.

"It's a mother and daughter threesome," she said.

I said, "No."

We drank a bit more, then she says that tonight was my lucky night.

We went back to her place.

She flipped on the hall light and then shouted upstairs: "Mom, you still awake?"

汤姆到了法定服兵役年龄,听说如果是高度近视就可以不用服兵役。为了证明自己是近视,汤姆来到诊所:
汤姆:医生,我是近视,请帮我开个证明。
医生:你怎么证明你是近视?
汤姆环顾房间四周,然后指着墙角上的一颗很小的钉子说:你看到那里有一颗钉子吗?
医生(迷惑地):看见了
汤姆:可是我看不见。

情人节到了,哥哥问妹妹:你喜欢什么花?
妹妹羞答答道:我喜欢两种花。
哥哥急切地问:哪两种?我送给你!
妹妹低头小声说:有钱花,随便花!
哥哥傻傻地说:你真美!
妹妹妩媚地问:我哪美?
哥哥深情地说:想得美!

一病人久患肝病仍不忌酒且好色。

一日正在病房偷饮,让一美丽的护士看到。

她轻柔走近说:“小心肝!"

病人立刻高兴道:“小宝贝!”

老鳖调戏河蚌,被咬,老鳖忍痛拖着河蚌来回爬,
青蛙见了敬佩的说:乖乖,鳖哥混大了,出入都夹着公文包

一个乞丐敲敲车窗说:"给我点钱."
先生看了下说:给你抽支烟吧.

乞丐:我不抽烟,给我点钱.

先生:我车上有啤酒,给你喝瓶酒吧.
乞丐:我不喝,给我点钱.

先生:那这样,我带你到麻将馆,我出钱,你来赌,赢了是你的.
乞丐:我不赌,给我点钱.

先生:我带你去桑拿房享受"一条龙服务",费用我全包.
乞丐:我不嫖,给我点钱.
先生:那你上车吧,我带你回去,让我老婆看看:一个不抽烟、不喝酒、不赌钱、不嫖妓的好男人能混成啥样!

He said to me...I said to him

He said to me . . . I don't know why you wear a bra; you've got nothing to put in it.
I said to him . . . You wear pants don't you?

He said to me . . ..... Shall we try swapping positions tonight?
She said . That's a good idea - you stand by the ironing board while I sit on the sofa and fart!

He said to me. ... What have you been doing with all the grocery money I gave you?
I said to him . ......Turn sideways and look in the mirror!

He said to me. ...... Why don't women blink during foreplay?
I said to him .. . They don't have time

He said to me. . How many men does it take to change a roll of toilet paper?
I said to him .. . We don't know; it has never happened.

He said to me. . Why is it difficult to find men who are sensitive, caring and Good- looking?
I said to him . . . They already have boyfriends..

I said...What do you call a woman who knows where her husband is every night?
He said. . . A widow.

两人网上聊天。

甲:你看我的头像牛B么?
乙:像。
[url=\"http://sonicwithtails.photo.163.com/\"] [/url]