租房买房买生意上iU91
楼主: 无敌陆虎

关于新车&二手车价格,买卖程序,验车,保养

[复制链接]   [推荐给好友]
MURANO一般,小毛病不少,如 电动窗有自己就ROLL DOWN的毛病. 他的TRANSMISSION也是新技术,但不够成熟. RAV4 和CRV比MURANO要好的多.
Post by kingman;2709251
楼主你好,请教如果买二手车,日产的MURANO怎么样?:wink:

谢谢楼主,以后有什么不明白的地方我还会向你请教的。

新手请教买车问题?

Post by 无敌陆虎;2698372
不建议新手买太贵的车,练手免不了磕磕碰碰, 车况比较好的美国车比较合适.
我考了两次车,还没过,第一次,考官说我开得慢,其他没有任何问题,第二次,时间隔了一个半月才约上考试,考之前学了两小时,考试时出了不少问题,这一个半月里没有碰过车,手感还不如第一次,真是晕!!朋友说,你不如买辆车到到大冒的停车场,多转转,手感就有了,我现在是临时驾照,能买车吗?请教楼主,先谢谢了。

能买车,但车保险可能会贵点,你可以和车保险公司确认一下.
Post by sagua;2709974
我考了两次车,还没过,第一次,考官说我开得慢,其他没有任何问题,第二次,时间隔了一个半月才约上考试,考之前学了两小时,考试时出了不少问题,这一个半月里没有碰过车,手感还不如第一次,真是晕!!朋友说,你不如买辆车到到大冒的停车场,多转转,手感就有了,我现在是临时驾照,能买车吗?请教楼主,先谢谢了。

我想请你帮忙买车.

我想请无敌陆虎帮忙买车. email:liming6688@hotmail.com

vehicle for winter

My car often stucked in the snow in winter. My nieghor told me need to get a SUV - big and high enough for the winter here. And he gave me a thick book for all kinds of cars, but it is in french and it is like an ency...too complicated.

I'm thinking an used vehica with a little bit extra space and bit high with fuel-economical: a familial wagon, mini-suv or ...:confused: LZ is very professional in this field. Could you refer some practical and economic types of vehical for winter?

Thanks and await your kind response,

as per your requirement, RAV4 和CRV may match your need. You can think about it. If you need more info, you can send your phone# to me, abcmtl@hotmail.com.
Post by Montreanr;2713519
My car often stucked in the snow in winter. My nieghor told me need to get a SUV - big and high enough for the winter here. And he gave me a thick book for all kinds of cars, but it is in french and it is like an ency...too complicated.

I'm thinking an used vehica with a little bit extra space and bit high with fuel-economical: a familial wagon, mini-suv or ...:confused: LZ is very professional in this field. Could you refer some practical and economic types of vehical for winter?

Thanks and await your kind response,

正好想买二手车,请教专家:
1. 计划到4S买二手的,虽然贵但觉得保险,预算全包约为8-15K

2. 一家很快4口,买车主要用于买菜和外出玩,用车不多,车型方面考虑买SUV或类似,不要轿车,VAN觉得太大就算了,主要看重安全和可靠,油耗不是太看重,目标如下DODGE CALIBER, JEEP PATROIT, JEEP COMPASS, DODGE NITRO, GM EQUNOIX,喜欢的FORD ESCAPE二手可能太贵, MAZDA5也行,请帮忙给个建议

3. 值得买全保或是碰撞险吗?另外丢失被盗的风险高吗?

4. 验车和价格方面有什么需要注意的吗?

5.不知能否请您帮忙一起买,因为朋友可能不是很懂,我的邮件tt2075@hotmail.com

need you to help me inspect a car

Please call me after 6pm @ 514-561-0588. Thanks

能帮忙买车吗

如果可以帮忙买车的话(有偿).请与我联系
tel:514-315-7792 张先生
email:zhfangeng@hotmail.com